Contact

Meer weten over de mogelijkheden?

We helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op via het contactformulier of één van de onderstaande opties en we staan je graag te woord.

Museum Events Limburg
Museumplein 2,
6461 MA Kerkrade

Tel. 045 – 567 60 25
E-mail business@museumeventslimburg.nl

contact_contact
Privacy *

Routebeschrijving

Albert Einstein zei eens: “logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal”. Bij een bezoek aan Museum Events Limburg zul je zien dat logica en verbeelding hand in hand gaan. Binnen de ‘logische kaders’ van ons gebouw, die aan al jouw voorwaarden voldoen, tref je omgevingen die jouw verbeelding prikkelen. Waar gaat jouw reis naar toe?

Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes “Columbus/Cube/Continium” en “Columbus/Cube/Continium P+R”. Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Je vervolgt je weg te voet: recht tegenover de oprit vanaf de Hambosweg, aan de andere kant van de parkeerplaats, vind je de opgang naar voetgangersoversteekplaats over het spoor.

De ingang naar Columbus, Cube en Continium vind je aan beide korte kanten van het zwarte, balkvormige gebouw in het midden van het plein, waar je met de trap naar de onderste verdieping kunt, daar vind je de receptie, waar één van onze medewerkers je graag verder helpt. Je kunt ook met de lift naar de receptie, deze vind je in het midden van het balkvormige gebouw en kun je oproepen via de intercom.