Kom kijken bij Museum Events Limburg

Door 5 juni 2019 juni 12th, 2019 Events
Bedrijfsfeest Museum Events Limburg

Wij organiseren niet alleen bijeenkomsten bij- maar ook vóór instellingen aan Museumplein Kerkrade. Zoals bijvoorbeeld het IMPACT programma van Cube design museum, waarvoor we de organisatie van kleinschalige Expert talks tot inhoudelijke netwerk en designconferenties verzorgen.

Onze mogelijkheden ervaren?

Wil je graag zelf de mogelijkheden van de museale ruimtes aan het Museumplein ervaren? Wij geven twee gratis tickets weg voor de volgende events:

Not A Design Conference: Human – Nature
22 juni 2019 | 09:00 – 21:00 uur | Normale prijs: € 100,- p.p.
Een samenwerking met Maastricht Disrupt over de invloed van design op de natuur en vice versa. Meer informatie

Future of Industrial Design Summit
27 november 2019 | Normale prijs: € 125,- p.p.
Industry 4.0: een congres over de vierde industriële revolutie met een internationale selectie van sprekers. Meer informatie

Gratis tickets

Stuur een e-mail naar business@museumeventslimburg.nl met jouw voorkeur en wie weet zien we je op 22 juni of 27 november als onze gast!