Museum Events Limburg is jouw partner!

Door 15 februari 2019 maart 6th, 2019 Nieuws

bijzondere  & culturele locaties

Wanneer je een bijeenkomst of event organiseert is een bijzondere locatie vaak de sleutel tot succes. Museum Events Limburg verzorgt een mooi aanbod aan verschillende locaties en inspirerende omgevingen om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Groot of klein, voor een paar uurtjes of de hele dag, we beschikken over heel veel opties!

Wat maakt onze locatie dan uniek?

Een plek waar kennis en verwondering over wetenschap, technologie, design en onze aarde tot bloei komen en waar verleden, heden en toekomst elkaar vinden. Dat is in een notendop de plek die Museum Events Limburg jouw organisatie biedt.

Museum Events Limburg beheert een 8000 m2 groot complex, het Museumplein in Kerkrade. De locatie is onderverdeeld in drie centra.

  • Columbus Earth Center: het centrum voor liefhebbers van historie, duurzaamheid en de schoonheid van de natuur.
  • Cube designmuseum: het museum over design, ontwerp en ontwikkeling.
  • Continium discovery center: het centrum dat op een speelse, spannende en interactieve manier bezoekers vermaakt.

Vanuit onze drie centra bekijk je de wereld vanuit de ogen van een astronaut, reis je door de tijd en ontdek je hoe de wereld om je heen ontstond en zich verder ontwikkelde.

Wat zijn de mogelijkheden?

Naast het vaste programma van onze drie centra bieden wij veel andere mogelijkheden. Van bijzondere congressen en events, tot unieke teambuilding activiteiten en moderne vergaderruimtes in verschillende groottes.

Meer informatie