Museumcongres 2019 wordt georganiseerd op onze locaties

Door 6 maart 2019 december 12th, 2019 Nieuws

Wist je al dat dit jaar het welbekende Museumcongres wordt georganiseerd op onze locaties? Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Museumvereniging (dé Nederlandse brancheorganisatie van musea) werd dit bekendgemaakt.

Irene Asscher-Vonk, voorzitter Museumvereniging:
“Het Bidbook van Museum Events Limburg was compleet, onderscheidend en overtuigend. Wij waarderen ook zeer de financiële toezeggingen die hier deel van uitmaken. We kijken ernaar uit om onze museumcollega’s en allerlei beslissers in de culturele sector onder te dompelen in de veelzijdige omgeving van Columbus earth center, Cube design museum en Continium discovery center en in het gastvrije Limburg in het algemeen.”

Museumcongres 3 & 4 oktober 2019
Op donderdag 3 oktober biedt het Museumcongres wederom inspiratie door een keur van sprekers uit binnen- en buitenland. Op vrijdag 4 oktober zijn er expertmeetings vooral vanuit de musea zelf. Beide dagen is er natuurlijk ook gelegenheid tot netwerken.

Thema: een blijvende binding van alle inwoners van ons land met museale collecties. Het programma borduurt bovendien voort op wat vorig jaar is ingezet in het Louwman Museum in Den Haag.

In samenwerking met de Museumvereniging, HuB Kerkrade, gemeente Kerkrade en provincie Limburg, faciliteren we het programma voor de ca. 500 deelnemers.

Stay tuned!
Wanneer meer informatie beschikbaar is over het programma informeren wij jullie. Voor nu nog even.. stay tuned. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven!