Van brug tot buitenaards.

Duur 5 uur, €27,50 p.p. (ex. btw)

Bruggen bouwen; iets wat we dagelijks doen en waar we ook nog eens heel bedreven in zijn. Natuurlijk niet letterlijk iets wat we dagelijks doen, maar in de figuurlijke zin van het woord bouwen we wel regelmatig bruggen; tussen afdelingen binnen jouw bedrijf en tussen verschillende denkwijzen, personen of relaties.

Het geeft ons nieuw zicht op onszelf en de wereld om ons heen. In het arrangement ‘van brug tot buitenaards’ laten wij jou en jouw collega’s wél letterlijk bruggen bouwen en krijg je van buitenaards niveau nieuwe inzichten in de wereld waarin we leven.

Het programma

  • Workshop ‘Bruggenbouw’ (1,5 uur)
    Tijdens deze workshop bouw je in kleine teams met balsahout en prikkers een zo sterk mogelijke brugconstructie. Op het einde van de workshop worden alle bruggen getest. Het team wiens brug het meeste gewicht kan dragen, wint!
  • Pauze met drankje (0,5 uur)
  • Voorstelling ‘Earth – our planet our home’ in Columbus earth center (1 uur)
    Columbus neemt je mee voor een blik op de aarde, zoals slechts 500 mensen ter wereld dit eerder hebben ervaren.
  • Afsluitende borrel (1 uur)
    Na deze enerverende dag kun je nog even rustig nagenieten met een hapje en een drankje. Ons horecateam serveert een all-in drankarrangement, bestaande uit bier, fris, wijn en jus d’orange. En dat inclusief een heerlijk bittergarnituur. Altijd goed!

De minimale groepsgrootte voor deze activiteit is 15 personen.

neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden?

Claudia helpt je graag op weg!

Claudia Camps
Coördinator zakelijke markt & events

t. +31 45 567 60 17
e. claudia@museumeventslimburg.nl

contact_contact
Privacy *