De wereld heeft design nodig

Duur 4 uur, € 22,50 p.p. (ex.btw)

Eeuwenlang richtte de mens zijn wereld in. Wij ontwikkelden objecten, toepassingen en diensten die ons droog, doorvoed, gezond, veilig en tevreden hielden. Innovatie werd gedreven om het leven en de aarde zoveel mogelijk naar onze hand te zetten.

Dit brengt steeds weer nieuwe producten, diensten en toepassingen voort. Juist díe producten, die ontwikkelt zijn vanuit een menselijke behoefte, maken volgens Cube Design Museum het verschil in de wereld. En die wereld hebben we hard nodig….

Het programma

• Bezoek aan Cube design museum incl. rondleiding (2,5 uur)
    Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube inspireert, geeft inzicht in het proces van design en stimuleert om actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.
  • Gezonde break in Brasserie M (30 minuten)
  • Film ‘Earth. Our Planet, Our Home’ in Columbus earth center (1 uur)
    Na de pauze zie je, in ons Columbus Earth Center, een film over de kwetsbaarheid van onze aarde, onze planeet, ons thuis. Een bol vol ongerepte schoonheid, waarvan het oppervlak steeds meer wordt gevormd door de mensen die haar bevolken. Wat doen wij met onze wereld? Laten we haar eens in haar geheel bekijken, in al haar schoonheid.

De minimale groepsgrootte voor deze activiteit is 15 personen.

neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden?

Claudia helpt je graag op weg!

Claudia Camps
Coördinator zakelijke markt & events