Bekijk al onze ruimtes en locaties

Tal van mogelijkheden bij Museum Events Limburg.

Perfecte locatie, voorzieningen én zalen

Wanneer je een bijeenkomst of event organiseert is een bijzondere locatie vaak de sleutel tot succes. Museum Events Limburg verzorgt een mooi aanbod aan verschillende locaties en inspirerende omgevingen om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Groot of klein, voor een paar uurtjes of de hele dag, we beschikken over heel veel opties!

Van meetings & vergaderingen tot congressen & events

Newton

Een lichte, ruime zaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot 22 personen. Dankzij de hoogte en het vele daglicht een fijne ruimte voor intensieve sessies.

Bekijk zaal

Da Vinci

De middelste vergaderzaal, uitermate geschikt voor langere of zelfs meerdaagse meetings en bijeenkomsten voor groepen tot 16 personen.

Bekijk zaal

Einstein

Een compacte & comfortabele vergaderzaal met hoge stoelen: ideaal voor een brainstormsessie, korte meeting of actief overleg.

Bekijk zaal

Hall of Fame

Een bijzondere, industriële ruimte vol erfgoed met een open ruimte en meerdere projectiemogelijkheden: De Hall of Fame van Continium.

Bekijk zaal

Earth Theater

Een prachtig vormgegeven theaterzaal met groot projectiescherm: geschikt als auditorium voor presentaties en paneldiscussies.

Bekijk zaal

Time Warp

In ons Timewarp Theater worden jouw gasten meegenomen in een unieke en duizelingwekkende reis door ruimte en tijd.

Bekijk zaal

C-Square

Het ‘C-Square’ is een groot binnenplein, dat zich in het midden van onze drie centra bevindt. Perfect voor jouw event, bruiloft of borrel.

Bekijk zaal

3D Theater

Een prachtig vormgegeven theaterzaal met groot projectiescherm: geschikt als auditorium voor presentaties en paneldiscussies.

Bekijk zaal

Cube Topfloor

De penthouseverdieping van Cube design museum: Een multifunctionele zaal op grote hoogte met een bijzonder uitzicht.

Bekijk zaal

Meer weten over de mogelijkheden?

Claudia helpt je graag op weg!

Claudia Camps
Coördinator zakelijke markt & events

t. +31 45 567 60 17
e. claudia@museumeventslimburg.nl

Referenties

We waren op zoek naar een locatie die aansluit bij de SoFine filosofie “we make delicious food today for a better world tomorrow”. Het bewust omgaan met onze aarde vonden we terug in het totale concept van het Museumplein Kerkrade.

Miriam SchingsSoFine Foods

Sowohl die angebotenen Programminhalte im Columbus/Cube/Continium als auch die persönliche Betreuung vor und während der Veranstaltung und das Catering waren professionell und von hoher Qualität. Eine ausgezeichnete und empfehlenswerte Adresse!

Achim PlaumSparkasse Aachen