ZUYD HOGESCHOOL

Door 1 maart 2018 februari 18th, 2019 Referentie

Het liep op rolletjes”

Onze bijeenkomst ‘Zuyd Living Lab’ van Student Services / Zuyd Hogeschool op de Topfloor van het Cube Museum was een groot succes. De Topfloor biedt erg veel ruimte voor een plenaire zitting, 3 project teams om tegelijkertijd te discussiëren, catering, statafels en om presentaties neer te zetten.
Er is vooraf goed meegedacht over de mogelijkheden die de Cube biedt en geluisterd naar onze wensen, zoals extra schermen om posters en project materiaal op te hangen. Erg praktisch is de ruime lift voor ca. 20 personen waardoor de ontvangst op de begane grond en de topfloor vlot bereikbaar is.
Wat opviel was de goede akoestiek in de ruimte; de discussiegroepen hadden tijdens de gesprekken geen hinder van elkaar. Verder is de ruimte open, licht met een mooi uitzicht. De ondersteuning tijdens het evenement door de medewerkers van Museumplein Limburg was erg prettig waardoor wij ons konden concentreren op de inhoud en bezig zijn met de gasten.
Alles was stipt op tijd, de hele bijeenkomst liep op rolletjes. We hebben veel goede reacties gekregen. Nogmaals erg bedankt!